Felhasználási feltételek

Pro-Vita reform Kft weboldalának használata során teljes egészében elfogadja a lent felsorolt feltételeket. A weboldal használatának feltételei megfelelnek az érvényben lévő törvényeknek, jogi alapoknak.

Szerzői jog és szellemi tulajdon

Minden szöveges, képi, grafikus, hang-, video- és animációs tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, melyre a szellemi tulajdon védelméről szóló törvény vonatkozik. Mind kereskedelmi célból, mind pedig továbbadás céljából a tartalmak másolása, változtatása, más internetes oldalakon történő alkalmazása Pro-Vita reform Kft írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos.

Védjegy

Minden, ezen az oldalon megjelenített termékjel, logo és szolgáltatói védjegy a Pro-Vita reform Kft tulajdona. Ezek bárminemű alkalmazása, tartós letöltése, másolása vagy terjesztése Pro-Vita reform Kft vagy a harmadik fél előzetes írásos jóváhagyása nélkül szigorúan tilos.

Hyperlinkek

A Pro-Vita reform Kft internetes weboldala hivatkozásokat tartalmazhat más internetes oldalakra. Jótállást vagy garanciát az így megszerzett információk aktualitásával, hitelességével és teljességével kapcsolatban nem áll módunkban vállalni. Hivatkozások esetében idegen tartalomról van szó, melyet nem a Pro-Vita reform Kft választott és módosított. Az ilyen oldalak használatát egyéni felelősség terheli.

Garancia

Ezt a weboldalt a lehető legjobb tudásunk szerint állítottuk össze. Emellett nem áll módunkban garantálni az ily módon megszerzett információk hitelességét és teljességét. Ez annyit jelent, hogy ezt a weboldalt és az oldalakon elérhető tartalmakat a fent megnevezett szolgáltató garanciája nélkül tudjuk az Önök rendelkezésére bocsátani. Az oldal használatából adódó közvetett vagy közvetlen károkért nem vállalunk felelősséget, hacsak az nem bizonyítható szándékosságon alapszik.

Cégadatok

Cég neve: Pro-Vita reform Kft
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi Ferenc utca 29.
Telefonszám: +36 30 275 3920
Adószám: 25462922-2-20
Bankszámla szám:
E-Mail cím: info@reformetterem.hu

Kedves Vendégeink, Barátaink!
Szomorúan tudatjuk, hogy november végén éttermünk bezárásra kerül. Utolsó nyitvatartási nap 2022. november 26 szombat. Ez után sajnos már nem nyitjuk ki a Pro Vita reform étterem kapuit, hogy egészséges ételeket kínálhassunk a hozzánk látogatók számára.
Köszönjük szépen, hogy az elmúlt években éttermünket választottátok!
Köszönjük dolgozóink munkáját, odaadását!
Hiányozni fogtok nekünk!
Az ingatlan kiadó. A tulajdonos elérhetőségét az éttermen elhelyezett plakáton találjátok, nála lehet érdeklődni a részletekről.
Minden jót kívánunk Nektek a továbbiakban!
Pro Vita csapata