Kedves Vendégünk !

Valószínűleg mindannyian egyetértünk abban, hogy felgyorsult, szédítően pörgő, belső ritmusunknak már-már idegenül pulzáló világban élünk. A mindennapi megfelelések mellett alig jut idő arra, hogy szabadon hozzunk döntéseket a saját életünkről.

ProVita reformétterem csapata - Zalaegerszeg
Denissza, Janette és Laci

Hisszük, hogy az egyik ilyen legfontosabb döntés, amely kihatással van a szervezetünkre, arra, hogy jó vagy rossz kedvünk van éppen, arra, hogy milyenek lesznek életkilátásaink és egészségünk a jövőben, az az, hogy nap mint nap milyen minőségű ételt veszünk magunkhoz.
Mi ebben a választásban szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani azzal, hogy vitamindús, egészséges, tartalmas és finom ételeket kínálunk.

Éttermünkben kerüljük a tartósítószerek, színezékek, adalékanyagok alkalmazását. Egyáltalán nem használunk fehér lisztet, cukrot, valamint tejtermékeket.
A tej-helyettesítőket növényi anyagokból (rizs, kókusz, zab, napraforgó mag) mi magunk állítjuk elő.

Külön figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozzunk, egyúttal előnyben részesítjük a gondos helyi termelők nívós termékeit.
Beszállítóinktól egyenletes, magas minőséget várunk el, ezen felül igyekszünk megismerni termelési körülményeiket, gyártási folyamataikat, technológiájukat. Csak azt vásároljuk meg és használjuk fel, ami a mi értékrendünk szerint is kifogástalan.

Kínálatunkban a vegán és a reform ételek mellett húst is tartalmazó paleolit menük szerepelnek.
Teljes kiőrlésű, valamint szénhidrát-csökkentett, paleo és reform pékáruinkat helyben sütjük, sőt mi magunk készítjük egészséges süteményeinket és a tortákat is. Frissen préselt leveink igazi felüdülésről gondoskodnak.
Bátran betérhet hozzánk minden fogyni vágyó, laktózérzékeny, illetve cukorbeteg vendég is.

Mi nem csupán változatos, egészséges ételeket ajánlunk, hanem küldetésünknek tekintjük azt, hogy hozzá tudjunk járulni vendégeink egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életviteléhez, és kicsit talán vidámabb, stresszmentesebb mindennapjaihoz.

Vállaljuk kisebb rendezvények lebonyolítását éttermünkben maximum 25 fős létszámig.

Egészséges étel, egészséges élet.

Várjuk Önöket!

Pro-Vita reform étterem

Kedves Vendégeink, Barátaink!
Szomorúan tudatjuk, hogy november végén éttermünk bezárásra kerül. Utolsó nyitvatartási nap 2022. november 26 szombat. Ez után sajnos már nem nyitjuk ki a Pro Vita reform étterem kapuit, hogy egészséges ételeket kínálhassunk a hozzánk látogatók számára.
Köszönjük szépen, hogy az elmúlt években éttermünket választottátok!
Köszönjük dolgozóink munkáját, odaadását!
Hiányozni fogtok nekünk!
Az ingatlan kiadó. A tulajdonos elérhetőségét az éttermen elhelyezett plakáton találjátok, nála lehet érdeklődni a részletekről.
Minden jót kívánunk Nektek a továbbiakban!
Pro Vita csapata